Välkommen till Delgivningsbyrån DeltraKravek

- ett av Länsstyrelsen auktoriserat delgivningsföretag

Läs mer om oss

Handläggare av delgivningsuppdrag – Stockholm

Handläggare av delgivningsuppdrag – Stockholm
Wednesday, May 12, 2021


Delgivningsbyrån DeltraKravek AB är ett av Länsstyrelsen auktoriserat delgivningsföretag och vi är det ledande privata alternativet i Sverige med en omsättning om drygt 50 Mkr med god lönsamhet. Vi har en rikstäckande organisation som omfattar cirka 140 godkända delgivare runt om i landet. På kontoret i Stockholm är vi 11 personer. Våra kunder återfinns bland energibolag, inkassobyråer, fastighetsbolag, myndigheter samt advokatbyråer.


I syfte att stärka organisationen söker vi nu en handläggare av delgivningsuppdrag/back-office till ett av våra team vid vårt kontor i Hammarby Sjöstad.


Arbetsbeskrivning:

Rollen som handläggare av delgivningsuppdrag innebär personlig administrativ hantering av uppdragen i vårt ärendehanteringssystem. Bland arbetsuppgifterna ingår att ha kontakt med kunder, delgivarna på fältet och myndigheter med målet att på så effektivt sätt som möjligt se till att delgivningsuppdraget genomförs snabbt, korrekt och med hög kvalitet.

Arbetet kräver god administrativ förmåga och snabbhet samt en god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift. Du kommer att hantera uppdragen genom hela ärendehanteringsprocessen.

En viktig del av handläggningsprocessen är att kvalitetsgranska uppdragen från fältorganisationen innan de slutredovisas till kund.

Tidigare erfarenhet av delgivning och/eller inkasso är meriterande.

Övergripande information finner du på www.deltrakravek.se

Vem är du?

Du bör ha lätt för att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och en förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Vi förutsätter att du är noggrann och effektiv som person och då vi är en mindre grupp är det viktigt att du är prestigelös och har en vilja att hjälpa till där det behövs.

Du skall ha en för rollen lämplig utbildning.

Du skall ha förståelse för de utmaningar och möjligheter som det innebär att verka i en mindre organisation.

Välkommen med din ansökan till michael.tjornemo@deltra-kravek.se märkt Delgivningshandläggare, senast 31 maj. Vid frågor kring tjänsten vänligen kontakta Michael Tjörnemo på 08-409 356 00. Urval och intervjuer kommer ske löpande varför du bör inkomma med din intresseanmälan så snart som möjligt.Kontakta Oss

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ämne

  Ditt meddelande

  Please prove you are human by selecting the Star.

  X
  Kontakta Oss